Είστε εδώ

13/06/2017

Νέα δυνατότητα: Παρακολούθηση mobile ranking!

Οι αναζητήσεις από κινητό είναι στο επίκεντρο της προσοχής εδώ και καιρό. Από το 2015 ο αριθμός τους έχει περάσει αυτόν των αναζητήσεων από desktop, ενώ τον Νοέμβρη η Google ανακοίνωσε ότι θα δίνει μεγαλύτερη προτεραιότητα στις mobile εκδοχές των σελίδων για την κατάταξή της. Γι' αυτό και σημαντικό κομμάτι των SEO ενεργειών κάθε site πρέπει να επικεντρώνεται στο mobile.

Σήμερα, λοιπόν, το Visibility προσθέτει ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα των συνδρομητών του, προσθέτοντας δεδομένα mobile ranking! Στο report του Visibility μπορείτε πλέον να δείτε εκτός από τα "παραδοσιακά" desktop αποτελέσματα και αποτελέσματα mobile, τα αποτελέσματα που θα δει, δηλαδή, ένας χρήστης κατά την αναζήτηση από κινητό!

Η νέα αυτή δυνατότητα είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές των πακέτων PRO και PREMIUM. Αναζητήστε τώρα το site που σας ενδιαφέρει και κατευθυνθείτε στην καρτέλα "Keywords" για να δείτε τα νέα αποτελέσματα! Δεν έχετε πρόσβαση; Αναβαθμίστε τη συνδρομή σας και αποκτήστε πρόσβαση στα νέα δεδομένα mobile ranking και στα άλλα bonus features, Site στην ίδια IP και Δεδομένα Adwords!

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε το Visibility, για να προσφέρουμε στους χρήστες μας όσα χρειάζονται από αυτό. Αφήστε τα σχόλιά σας για τη νέα αυτή δυνατότητα του Visibility και βοηθήστε μας να κάνουμε το Visibility ακόμα πιο χρήσιμο για εσάς!