Είστε εδώ

Το Visibility.gr είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Χρήστου Κωστούρου και της Netstudio.

 

Χρήστος Κωστούρος

έμπνευση

Η έμπνευση του συστήματος Visibility είναι του Χρήστου Κωστούρου, ο οποίος οραματίστηκε ένα εργαλείο SEO στο οποίο θα μπορούσε να ενσωματώσει όλη του την γνώση & την εμπειρία του κατ' αρχήν για ιδία χρήση. Ο Χρήστος Κωστούρος είναι από τους πλέον έμπειρους και πετυχημένους SEO Experts στην Ελλάδα..

 

Netstudio

σχεδιασμός & ανάπτυξη

H Netstudio (www.netstudio.gr) είναι εταιρεία κατασκευής, προώθησης, ανάλυσης και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων και online καταστημάτων με έμφαση στην αποτελεσματικότητα. Από το 2005 έχει αναπτύξει εκατοντάδες sites και δεκάδες e-shop, online εφαρμογές και custom λύσεις.

Είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με τριπλή πιστοποίηση από την Google ως Analytics, AdWords & Website Optimizer Partner, ενώ έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται το UserFeel.com, μια πλατφόρμα απομακρυσμένου usability test με panel εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων δοκιμαστών.

Όσον αφορά το SEO, το αντιμετωπίζει από το 2005 με υπευθυνότητα και διαφάνεια, αποτρέποντας τους πελάτες της από γρήγορες λύσεις, τεχνικές και τεχνάσματα που φέρνουν βραχυπρόθεσμα μόνο αποτελέσματα.