Είστε εδώ

29/09/2016

Σήμερα στις 11:00 το πρωί, το σύστημά μας έπιασε απρόσμενες ανακατατάξεις παλαιών ιστοσελίδων που κατά κάποιο τρόπο είχαν επηρεαστεί από το Google Penguin. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι δίχως την ύπαρξη κάποιου Disavow Tool, το Penguin έκανε "devaluate" ή "downgrade" την επίδραση αυτών των "κακών link" σαν να μην υπήρχαν, προσφέροντας στο website ένα "negative seo - free" ranking.

28/09/2016

20/10/2014 η Google έβγαλε το Google Penguin 3.0 και τάραξε τις μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως. Σχεδόν 2 χρόνια αργότερα η Google έβγαλε την νέα, ανανεωμένη έκδοση του αλγορίθμου, πλέον Google Penguin 4.0 και μάλιστα ανακοίνωσε ότι είναι "real time" και "more granular". Τι σημαίνουν όμως αυτά;

28/09/2016

Ακραία local φαινόμενα ανακάλυψε το σύστημά μας το πρωινό της 1ης Σεπτεμβρίου και είχε διάρκεια 5 ημέρες συνολικά σε συνδυασμό με έναν άλλον, άγνωστο αλγόριθμο που έχει να κάνει με την ποιότητα της ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα:

24/09/2016

Τώρα μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις και για domain που περιέχουν ελληνικούς χαρακτήρες, καθώς και να κάνετε συγκρίσεις για αυτά. Π.χ. μπορείτε να δείτε το report για το site παιχνιδια.com.

06/06/2016

Σε 12 ημέρες κλείνουμε στο Visibility ένα χρόνο χωρίς να έχουμε γράψει κάποιο blog post. Από τότε έως και σήμερα συμβαίνουν πολλά στο background της υποδομής του Visibility, με νέα δεδομένα και στοιχεία να είναι έτοιμα να προστεθούν για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς Webmasters, SEO Experts αλλά και Storytellers. Δεδομένα που θα είναι σταθμός σε μια επαγγελματική σταδιοδρομία.

Σελίδες