Είστε εδώ

28/09/2016

Το είπαν Possum και μετά είχαμε και άλλα!

Ακραία local φαινόμενα ανακάλυψε το σύστημά μας το πρωινό της 1ης Σεπτεμβρίου και είχε διάρκεια 5 ημέρες συνολικά σε συνδυασμό με έναν άλλον, άγνωστο αλγόριθμο που έχει να κάνει με την ποιότητα της ιστοσελίδας.

Συγκεκριμένα:

  • 1η Σεπτεμβρίου έχουμε αλλαγές στα local results, όπου τα business places άλλαζαν κάθε τρεις και λίγο. Από ένα σημείο και μετά τα local results φαινόντουσαν στο τέλος της ιστοσελίδας. Ξεκάθαρα τα πράγματα, ήταν Pigeon Α/Β Testing. Το ονόμασαν Possum όπως θα δείτε εδώ: http://searchengineland.com/everything-need-know-googles-possum-algorith... επειδή υπάρχει η ανάγκη του ανθρώπου να σχεδιάζει στο μυαλό του μια εικόνα για να μπορέσει να εκφράσει αυτό που συμβαίνει. Λες και σήμερα, 28/9 δεν έχουμε το ίδιο; Είναι απλά ένα Α/Β Testing. Ως επαγγελματίες SEO συνιστούμε προσοχή: μην πειράξετε καθόλου τα Google Business (Places) διότι μπορεί να μπείτε στο μάτι της Thundera, πράγμα που δεν θέλετε.
  • 2η Σεπτεμβρίου και το σύστημα μας αντιλαμβάνεται ένα μάτσο ιστοσελίδες να "κάνουν τα δικά τους". Μια να πέφτουν, μια να ανεβαίνουν, σελίδες με διπλό περιεχόμενο, σελίδες με κακά Link, σελίδες "ξεχασμένες".
  • 9η Σεπτεμβρίου και έχουμε κορύφωση των γεγονότων της 2ας Σεπτεμβρίου. Όπου εκεί υπάρχει μια "ημι-μόνιμη" πτώση μέχρι που έρχεται ο Πιγκουίνος στις 23/9 και οι μισές σελίδες επανέρχονται.

Μας τρέλαναν οεο; Χρειαζόμαστε τα comments σας!