Είστε εδώ

03/12/2014

Εγώ, ο Πιγκουίνος.

Όπως θα διαβάσατε εδώ, στις 28/11 είχαμε απίστευτες ανακατατάξεις. Στην κυριολεξία απίστευτες. Με βάση κάποια δεδομένα που καταφέραμε να μαζέψουμε, καταλάβαμε πως αυτές οι ανακατατάξεις που είδαμε ήταν παλιά Rankings που υπήρχαν σχεδόν 1 χρόνο πριν, πριν βγει το τότε Google Penguin! Έπειτα, είδαμε ένα απότομο Ranking Reversal, δηλαδή τα αποτελέσματα να επιστρέφουν ως ήταν, και ξαφνικά, τις τελευταίες 2 ημέρες να βλέπουμε "κάποιες" απο τις ιστοσελίδες τις παλιές που είχαν χτυπηθεί απο Google Penguin, σιγά σιγά να επιστρέφουν. Να σημειώσουμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Η Google ανακοίνωσε η ίδια πως το Google Penguin 3.0 συνεχίζει... ακάθεκτο. Πραγματικά είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό το γεγονός πως συνεχίζει εδώ και 45 μέρες και ακόμα "αναλαμβάνει" να κάνει διάφορες ανακατατάξεις. Ανακατατάξεις που έχουν να κάνουν και με τα rankings του Οκτωβρίου.

Φήμες το θέλουν να είναι ένα "rolling update" δηλαδή να ΜΗΝ τελειώνει ποτέ - Τουλάχιστον αυτό ελπίζει ο ίδιο ο John Mueller όπως θα δείτε στο 23ο λεπτό στο βίντεο:

Πείτε τις απόψεις σας. Είναι πραγματικά σημαντικές.

Η ομάδα του Visibility