Είστε εδώ

15/12/2014

Google Penguin 3.0 - Σήμερα έγινε αρκετά αισθητό.

Απο τις 20 Οκτωβρίου 2014 έως και σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2014 είναι γεγονός ότι τρέχει το Google Penguin αφού η Google ανακοίνωσε ότι πλέον το Google Penguin θα είναι "rolling update" (δηλαδή θα τρέχει συνέχεια και ασταμάτητα) και όχι "push button update" (δηλαδή μαζεύουν δεδομένα για ένα διάστημα και μετά με ένα κλικ το ανακοινώνουν στον αέρα). Δεν γνωρίζουμε ακόμα με ποιον τρόπο λειτουργεί όλη αυτή η διαδικασία, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο με βάση τα στατιστικά μας:

Το Google Penguin μαζεύει τις πληροφορίες online, τις επεξεργάζεται online και πράττει μια συγκεκριμένη ημερομηνία κατά κράτος και μάλιστα... online!

Έτσι έγινε και σήμερα! Επί 35 ημέρες μαζεύαμε και επεξεργαζόμασταν πληροφορίες σε όλα τα Niche και για όλες τις λέξεις. Έγιναν πάρα πολλές ανακατατάξεις αλλά σήμερα ο πιγκουίνος "έβγαλε κάποια απόφαση - κάποιο πόρισμα". Σε αυτήν την απόφαση πήρε σαν δεδομένο 2 πράγματα:

1. Τα Disavow Lists.

2. Το Link Velocity Trend (Δηλαδή τον τρόπο που χτίζονται τα link κατά γεωμετρική πρόοδο)

Με λεγόμενο όλα τα παραπάνω έχουμε σημαντικές ανακατατάξεις και αλλαγές στα Niches της κατασκευής & προώθησης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών, επίπλων, ιατρικών κλάδων καθώς και άλλων εκατοντάδων κλάδων.

Όλη η SEO κοινότητα περιμένει πληροφορίες. Θα σας τις μεταφέρουμε το συντομότερο.

Η ομάδα του Visibility.