Είστε εδώ

09/08/2014

Νέες λειτουργίες, νέες ευκολίες!

Αγαπητοί φίλοι, ήδη κλείσαμε επτά μήνες ανάπτυξης του Visibility.gr.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε, ξέραμε ότι η ανάπτυξη ενός τέτοιου συστήματος δεν τελειώνει. Η λίστα με τις λειτουργίες που θέλουμε να προσθέσουμε, αντί να μικραίνει, όλο και μεγαλώνει.

Σήμερα, με χαρά σας ανακοινώνουμε τις νέες λειτουργίες που μπορείτε να βρείτε στο Visibility και που θα σας βοηθήσουν στις ενέργειες SEO που κάνετε στο site σας:

Εμφάνιση προηγούμενων αποτελεσμάτων

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε να δείτε τα αποτελέσματα από προηγούμενες αναζητήσεις. Αυτό γίνεται είτε πατώντας πάνω στο σχεδιάγραμμα στην βούλα της ημερομηνίας που σας ενδιαφέρει, είτε επιλέγοντας από το dropdown menu στα δεξιά την αντίστοιχη ημερομηνία.

Θα δείτε, ότι η επιλεγμένη ημερομηνία εμφανίζεται πια με κόκκινη βούλα στο σχεδιάγραμμα, καθώς επίσης, εμφανίζεται με κόκκινα γράμματα η ημερομηνία στον τίτλο του report, αλλά και στον τίτλο της ανάλυσης των αποτελεσμάτων.

Επιπλέον αλγόριθμος υπολογισμού του Ranking

Ένας νέος αλγόριθμος τον οποίο ονομάσαμε "λογαριθμικός χωρίς όγκο αναζητήσεων" προστέθηκε στις επιλογές σας. Επιλέγοντας αυτόν, η κατάταξη γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και με τον λογαριθμικό τρόπο, αλλά χωρίς να λαμβάνουμε υπ'όψιν τον όγκο αναζητήσεων της κάθε λέξης κλειδί. Αυτός ο τρόπος είναι χρήσιμος σε site όπου το brand name τους λόγω υψηλού όγκου αναζητήσεων, αλοιώνει τα αποτελέσματα.

Φιλτράρισμα των λέξεων κλειδιών

Στην ανάλυση των αποτελεσμάτων, τώρα μπορείτε να φιλτράρετε με βάση τη λέξη κλειδί. Έτσι, είναι εφικτή η πολύ γρήγορη αναζήτηση για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Εξαγωγή των αποτελεσμάτων σε Excel

Προσθέσαμε λειτουργία που σας επιτρέπει την εξαγωγή της ανάλυσης των αποτελεσμάτων σε Excel για περαιτέρω ανάλυση και επεξεργασία. Πατήστε το εικονίδιο που είναι πάνω δεξιά στον πίνακα της ανάλυσης, και θα κατέβει στον υπολογιστή σας η ανάλυση σε Excel.

Μείνετε κοντά μας, θα δείτε επιπλέον συναρπαστικές λειτουργίες τις επόμενες βδομάδες. Συνεχίστε να μας στέλνετε τις προτάσεις σας για βελτιώσεις και προσθήκες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πληρέστερη εικόνα για το SEO του site σας. Κάντε like στη νέα μας σελίδα στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα μας.