Είστε εδώ

18/12/2014

Η Ανάλυση σχεδόν τελείωσε. 75% Δείχνει Google Panda Update. 25% Google Pigeon.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν βρισκόμαστε μπροστά σε έναν υπολογιστή μέσα στην Google, οπότε μέχρι να βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι με βάση τα στοιχεία και την γνώση μας να βγάλουμε πορίσματα. Τα προς το παρόν δεδομένα δείχνουν να έχουμε Google Panda & Google Pigeon ταυτόχρονα. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση.

Έτσι, με βάση την παρατήρηση απο ένα σχόλιο "Δείξτε μας κανένα παράδειγμα" , σήμερα, θα σας δείξουμε και παραδείγματα!

Ας ξεκινήσουμε. Ας δούμε τα αποτελέσματα τώρα που μιλάμε!

Για να δούμε τις αποφράξεις:

Να δούμε και τα έπιπλα;

Να δούμε και τα Μπαλόνια;

Τι παρατηρείτε; Βλέπετε κάτι συγκεκριμένο; Αν δεν βλέπετε θα σας βοηθήσουμε εμείς.

1. Βλέπετε που παντού στα Rankings τα υψηλά λέει "Καλλιθέα" στον τίτλο;

2. Με την δύναμη των δεδομένων του Visibility μονάχα όταν γράψετε όλα αυτά τα domain (π.χ vrisko.gr) θα δείτε ότι εμφανίζονται για rankings "κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα" , "κατασκευή ιστοσελίδων πάτρα", "κατασκευή ιστοσελίδων ηράκλειο" αλλά πουθενά για "κατασκευή ιστοσελίδων" ΣΚΕΤΟ στα προηγούμενα rankings. Τώρα, υπάρχει η πρωτιά. Μόνο με το Visibility βλέπουμε τέτοια ιστορικά δεδομένα.

Αλλά, γιατί να περιορίσουμε τα δεδομένα μέχρι εκεί; Με ενοχλεί που παντού λέει Καλλιθέα. ΠΑΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΕΡΙΟΧΗ. Επιλέγω μια πανέμορφη πολή. Την Θεσσαλονίκη.

Για να δούμε τώρα τα έπιπλα!

Τί; Έπαθες πλάκα;

Για να δούμε τώρα αποφράξεις:

Τι; Έπαθες πλάκα;

Για να δούμε τώρα μπαλόνια:

Τι; Έπαθες πλάκα;

Το γνωρίζουμε. Και εμείς. Οπότε... εν κατακλείδι:

1. Δεν γνωρίζουμε αν είναι ένα πείραμα της Google για να βγει το Google Pigeon Global. Πάντως τα αποτελέσματα παίρνουν στα πολύ σοβαρά τον τίτλο.

2. Δεν γνωρίζουμε αν είναι ένα πείραμα της Google που θα παραμείνει για κάποιο διάστημα. Ιστοσελίδες που ήταν πολύ ψηλά, βγαίνουν και πάλι ψηλά αν βάλουμε άλλες πόλεις εκτός Αθηνών.

3. Ότι βλέπετε, βλέπουμε. Το Visibility™ είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα παγκοσμίως που μιλάει για Google Panda Update & Google Pigeon από τις 17/12. Ας είμαστε όλοι μαζί περήφανοι.

4. Συνέχεια μαζεύουμε δεδομένα. Θα σας ενημερώσουμε περαιτέρω στο άμεσο διάστημα. Μέχρι τότε... Stay tuned.

Συμπέρασμα

Κάντε ένα πείραμα. Βάλτε και εσείς Καλλιθέα στον τίτλο (χαχαχα). Δεν γνωρίζουμε ακόμα ΓΙΑΤΙ η Google τρέφει μια αγάπη προς την Καλλιθέα και π.χ όχι προς την Γλυφάδα. Θα πειραματιστούμε και εμείς και θα κοιτάξουμε στατιστικά δεδομένα. Θα σας ενημερώσουμε no matter what.

Εμείς είμαστε πεπισμένοι ότι θα πάμε για Ranking Reversal μέχρι να καταφέρουν να κάνουν καλύτερα localized τα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Visibility.

Ανανέωση στις 2:58μ.μ της 18/12

Μόλις μας έστειλαν με e-mail κάτοχοι ιστότοπων που διαβάσανε αυτό το post τέτοιου είδους μηνύματα

Η ημερομηνία λέει 18/12/2014.

Το Visibility, με απόλυτο θράσος αλλά και ακρίβεια είναι το πρώτο σύστημα που αποκαλύπτει τέτοια δεδομένα.

Τώρα, απλά περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για Google Pigeon. Διότι αν δεν υπάρχει, τότε όλες αυτές οι αλλαγές και ανακατατάξεις συμπεριλαμβάνονται στο Google Panda και θα είναι "slow rollout". Άρα τίποτα ακόμα δεν παραμένει σταθερό και σίγουρο!