Είστε εδώ

22/12/2014

Το Visibility & η ομάδα του πρώτοι σε πληροφορία στον Κόσμο!

Στις 18 Δεκεμβρίου ανακοινώσαμε με γλαφυρό τρόπο κάποιες ανακατατάξεις που έλαβαν χώρα. Συγκεκριμένα, υποθέσαμε πως το 75% των ανακατατάξεων οφείλονταν σε Google Panda Update και το 25% των ανακατατάξεων σε Google Pigeon Update. Την ίδια μέρα επιβεβαιώθηκε το Google Panda Update και περιμέναμε για το Google Pigeon.

Σήμερα, 22/12/2014 ανακοινώθηκε απο την Google πως όντως, προώθησαν ένα Google Pigeon Update και με απόλυτη βεβαιότητα σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία & Καναδά. Εμείς απο την μεριά μας θεωρούμε πως έγινε φοβερός πειραματισμός και σε χώρες της Ευρώπης και... φαίνεται! Συγκεκριμένα, το ειδησεογραφικό Website Search Engine Land, αναφέρει εδώ πως η πρώτη εταιρία που το κατάλαβε αυτό ήταν η Bright local. Μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Όμως, όταν θα κάνετε κλικ, θα δείτε την ημερομηνία εγγραφής του post που λέει "19/12". Έτσι, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως δυστυχώς για αυτούς, άργησαν μια ημέρα! Η ομάδα του Visibility, με 100% αξιόπιστα δεδομένα, ανέφερε στις 17/12, όπως θα δείτε εδώ, τις μεγάλες αλλαγές και στις 18/12 για Google Pigeon Update, όπως θα δείτε εδώ!

Βέβαια, οι άνθρωποι δεν μας γνωρίζουν διότι το Visibility δεν έχει βγει ακόμα στο εξωτερικό ώστε να μας αναφέρουν, αλλά σύντομα και αυτό θα γίνει!

Μέχρι τότε, το Visibility θα προσφέρει στον κόσμο που το παρακολουθεί αξιόπιστα δεδομένα και με απόλυτη ακρίβεια.

Η Ομάδα του Visibility.